OO SPS Sokobanja obeležio 28. rođendan

Politika

Opštinski odbor Socijalističke partije u Sokobanji juče je obeležio 28 godina od svog osnivanja i rada Opštinske organizacija SPS. Obeležavanju godišnjice, pored mnogih zvanica, prisustvovali su i Nikola Šainović, jedan od osnivača SPS i član Glavnog odbora, prof. dr Predrag Marković potpredsednik SPS, Uglješa Marković predsednik Socijalističke omladine Srbije, predstavnici opštinskih odbora SPS-a iz Zaječara, Knjaževca i Boljevca, kao i predstavnici drugih političkih partija sa područja opštine Sokobanja.

    

Predsednica OO SPS Sokobanja, Snežana Radovanović, kaže da je SPS partija sa najdužim postojanjem na ovim prostorima, a ujedno i u Sokobanji. Ona je dodala da će naredne godine biti obeležen i jubilej odnosno 100 godina od osnivanja Socijalističke radničke partije Jugoslavije, čiji je Socijalistička partija Srbije idejni naslednik.

– Socijalisti se zalažu za jednakost i ravnopravnost i u skladu sa tim mi uvažavamo i poštujemo sve političke opcije sa teritorije naše opštine – dodala je Radovanović.

Profesor Marković potpredsednik SPS istakao je da je Sokobanja jedna od najčuvenijih srpskih banja kao i da je veoma bitno ulagati u razvoj ovog vida turizma u našoj zemlji. On je ujedno izrazio nadu da će OO SPS Sokobanja u budućem periodu ojačati svoje pozicije u političkom životu Sokobanje i zauzeti mesto koje joj pripada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6 + 13 =