У биоскопу „Моравица”: Три наслова за претпразнично уживање

Друштво Култура

На филмском репертоару биоскопа “Моравица” очекује нас богат програм који доноси чак три наслова уз које можете уживати у претпразничној недељи. Овонедељни репертоар доноси филмове који се тренутно налазе у жижи интересовања у биоскопима широм наше земље и региона, а то су филмови “Безгрешна”, “Каскадер” и “Ривали”.

„Безгрешнаˮ је хорор филм са Сидни Свини, звездом серије „Еуфоријаˮ, која тумачи главну јунакињу Сесилију, дубоко религиозну жену, која започиње ново поглавље у свом животу када је с великим ентузијазмом дочекају у предивном и славном италијанском самостану. На први поглед, самостан изгледа као оаза спокоја, а Сесилија је срећна што може да допринесе заједници која ју је срдачно прихватила. Међутим, њен сан о мирном животу брзо се претвара у ноћну мору док открива ужасне тајне унутар самостанских зидина.

Премијера филма „Бегрешнаˮ заказан је вечерас за 18 часова и 30 минута, док ће репризно бити приказан и у недељу, 28. априла, у истом термину.

„Каскадерˮ је амерички акционо-хумористички филм, режисера Дејвида Лича, помало заснован на истоименој телевизијској серији из 1980-тих. Насловну улогу тумачи Рајан Гозлинг, док су у осталим улогама Емили Блант, Винстон Дјук, Арон Тејлор Џонсон и др.

Рајан Гозлинг тумачи лик каскадера, који као и све чланове тог еснафа, њега такође разносе, пуцају у њега, гурају кроз прозор, бацају са највиших висина и све то ради наше забаве. Сада, непосредно после несреће која га је умало коштала каријере, овај херој радничке класе мора да пронађе несталу филмску звезду, да открије заверу и врати љубав свог живота, паралелно радећи свој свакодневни посао.

Овај филм ће бити приакзан вечерас у вечерњем термину од 20 часова и 30 минута и у уторак, 30. априла, у истом термину.

Филм „Ривалиˮ је интезивно путовање кроз динамику односа, моћи и спорта, оживљено визијом редитеља Лука Гвадањина. Редитељ Гвадањино, познат по беспрекорном смислу за естетику, на велика платан се враћа драмом „Ривалиˮ са брилијантном Зендајом, још једном звездом серије “Еуфорија”, у главној улози, која тумачи лик Таши, некада белике тенисерске наде, која је постала тренер. Ташу је тренирала свог супруга Арта за успех на Гренд Слем турнирима. Како би за извукла из низа пораза, тера га да игра на турниру нижег ранга, такозваном „челенџеруˮ, где ће се суочити са Патриком, пораженим ривалом с којим обоје имају компликовану прошлост. Главне улоге поред Зендаје тумаче и Џош О Конор и Мајк Фејст.

„Ривалиˮ у сокобањски биоскоп долазе у суботу, 27. априла, од 20 часова и 30 минута. Овај филм ће такође бити приказан и у среду, 1. маја, у термину од 18 часова и 15 минута.

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” увршетен је и даље светски хит Годзила против Конга: Ново царство 3Д”. Што се тиче домаћих наслова, филмови „За данас толико” и „Руски конзул” су и даље у жижи интересовања. За најмлађу публику и ове недеље биће приказан филм „Кунг Фу Панда 4 3Д” и „Нојева барка”.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадани дани су петак (26. април) и понедељак (29. април).

Комплетан репертоар за период од 25. априла до 1. маја можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × five =