U „Ozren-u 2018” kadrovske promene i najava boljih dana

Društvo Sport

Sportsko udruženje malog fudbala „Ozren 2018” iz Sokobanje održalo je proteklog petka vanrednu izbornu Skupštinu, na kojoj je za predsednika jednoglasno izabran Milorad Gavrilović, diplomirani matematičar i dugogodišnji direktor Pravno-poslovne škole u Nišu.

Ovo udruženje je osnovano 19. decembra 2018, a predsednik skupštine je bio Vojkan Kuzmanović, koji je dao neopozivu ostavku. Za članove izvršnog odbora izabrani su: Milorad Gavrilović, Jasmina Stanković, Ivan Stanković, Boban Ilić, Mlađan Milenković, Petar Milić i Dušan Zogović.

Udruženje do sada nije imalo registrovane igrače i nije bilo u takmičarskom pogonu. Zato i ne čudi što je ideja novog rukovodstva  da sve srednjoškolce, talentovane za fudbal okupi na jednom mestu, da odabere najbolje, da ih registruje i da ih uključi u takmičenje za uzraste do 19 godina.

‒ Cilj je da kroz ovo naše Udruženje pokažemo kako jedan sportski kolektiv može da funkcioniše, na osnovu integriteta ljudi koji su u tom sportskom kolektivu i da razvijaju one prave vrednosti kod mladih ljudi, a to je bavljenje sportom, odvajanje od svih poroka koji vrebaju na svakom koraku od interneta i svih modernih tehnologija i svih stvari koje upropašćavaju naše mlade ljude ‒ kaže Milorad Gavrilović, novoizabrani predsednik sportskog Udruženja malog fudbala „Ozren 2018”.

On još i dodaje da je sport taj koji doprinosi da jedan čovek u ovom uzrastu prepozna prave vrednosti, da se nauči da gubi i pobeđuje. Gavrilović je najavio i akciju u koju će se uključiti članovi Izvršnog odbora, ali i ostali iz udruženja da svojim prilozima, kontaktima sa privrednicima, ne samo iz opštine Sokobanja već i regiona, da pokušaju da obezbede adekvatna sredstva radi normalnog funkcionisanja kluba.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

fourteen − 7 =