У „Озрен-у 2018” кадровске промене и најава бољих дана

Друштво Спорт

Спортско удружење малог фудбала „Озрен 2018” из Сокобање одржало је протеклог петка ванредну изборну Скупштину, на којој је за председника једногласно изабран Милорад Гавриловић, дипломирани математичар и дугогодишњи директор Правно-пословне школе у Нишу.

Ово удружење је основано 19. децембра 2018, а председник скупштине је био Војкан Кузмановић, који је дао неопозиву оставку. За чланове извршног одбора изабрани су: Милорад Гавриловић, Јасмина Станковић, Иван Станковић, Бобан Илић, Млађан Миленковић, Петар Милић и Душан Зоговић.

Удружење до сада није имало регистроване играче и није било у такмичарском погону. Зато и не чуди што је идеја новог руководства  да све средњошколце, талентоване за фудбал окупи на једном месту, да одабере најбоље, да их региструје и да их укључи у такмичење за узрасте до 19 година.

‒ Циљ је да кроз ово наше Удружење покажемо како један спортски колектив може да функционише, на основу интегритета људи који су у том спортском колективу и да развијају оне праве вредности код младих људи, а то је бављење спортом, одвајање од свих порока који вребају на сваком кораку од интернета и свих модерних технологија и свих ствари које упропашћавају наше младе људе ‒ каже Милорад Гавриловић, новоизабрани председник спортског Удружења малог фудбала „Озрен 2018”.

Он још и додаје да је спорт тај који доприноси да један човек у овом узрасту препозна праве вредности, да се научи да губи и побеђује. Гавриловић је најавио и акцију у коју ће се укључити чланови Извршног одбора, али и остали из удружења да својим прилозима, контактима са привредницима, не само из општине Сокобања већ и региона, да покушају да обезбеде адекватна средства ради нормалног функционисања клуба.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 9 =