У суботу „Маратон жеља”

Друштво Култура

Сокобању и њене посетиоце, 2. септембра, очекује још једна манифестација. У питању је 15. „Маратон жеља”, у организацији Туристичке организације Сокобања, који пружа учесницима уживање у природи и обиласке сокобањских локалитета који су познати по лепоти природе и по испуњењу жеља.

Програм 15. „Маратона жеља” води кроз неколико тачака: „Дрво жеља” у парку на Бањици, „Богородица у стени” на излетишту Лептерија, извор „Рујник” у подножју Сокограда, а крајња дестинација је чувени Завичајни музеј, у самом центру Сокобање.

Купони за учешће на „Маратону жеља” могу се преузети у Туристичко-информативном центру или на сам дан догађаја испред Милошевог конака, где ће бити постављен штанд. Учесници ће имати прилике да од 10 до 17 часова посете све локације и остваре шансу за велике награде.

Постављене стрелице и ознаке водиће учеснике дуж стазе на којима ће инструктори, на свакој тачки, пружати подршку и детаљне информације. На пукту код „Завичајног музеја”, потребно је попунити купоне са подацима, како би учесници осигурали своје место у главној наградној игри. Поред главне наградне игре, организатор је припремио и изненађење, а сви учесници ће имати прилику да освоје фантастичне награде у тој игри изненађења.

Извлачење главних награда ће се одржати истог дана у амфитеатру „Завичајног музеја” са почетком од 18 часова.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × three =