Dogovorena izgradnja igrališta u Resniku

Društvo

Zamenik predsednika opštine Sokobanja Vladimir Milovanović obišao je Mesnu zajednicu Resnik, kako bi sa meštanima, prevashodno mladim Resničanima, razgovarao o njihovim potrebama i konkretnom rešavanju problema što bi pridonelo poboljšanju kvaliteta života u toj sredini.

Milovanović, u razgovoru za naš portal, napominje da su predstavnici lokalne samouprave često obilazili mesne zajednice, ali da je u prethodnoj sedmici dogovoreno na opštinskom nivou da razgovori sa građanima budu učestaliji ne samo u seoskim sredinama, već i u samoj Sokobanji.

‒ Jednostavno želimo sa građanima opštine Sokobanja, da popričamo i o problemima koje imaju i o načinu rešavanja tih problema. Mi smo neku dinamiku i raspored tih odlazaka utvrdili. Kada govorimo o Resniku, protekle godine smo se sa meštanima dogovarali o izgradnji nekog mini kompleksa sportskih terena. Iz tog razloga je pored mene prisustvovao i predsednik Sportskog saveza Sokobanje i direktor Sportsko rekreativnog centra „Podinaˮ. I u razgovoru sa meštanima, mladima i predsednikom mesne zajednice, koji su sa nama bili na terenu, dogovarali smo neku dinamiku uređenja tog igrališta u centru sela ‒ kaže Milovanović, uz napomenu da je planom predviđeno da se pomenuti teren izgradi u ovoj godini.

Razgovorima je prisustvovao i odbornik SO Sokobanja iz Resnika Aleksandar Marjanović.

Milovanović još kaže da je u planu sledeći obilazak MZ Poružnica. Tamo, kako ima saznanja, postoji problem sa vodosnabdevanjem tako da će na tim razgovorima biti prisutna i direktorka JKP „Napredakˮ iz Sokobanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × three =