КМФ „Озрен Ресторан Зеленгора” победник турнира у Милушинцу

Друштво Спорт

Екипа КМФ „Озрен Ресторан Зеленгора” победник је турнира у малом фудбалу, који је прошлог викенда одржан у Милушинцу. Као првопласирана екипа они су добили новчану награду у износу од 20.000 динара и одлучили да та новчана средства донирају у хуманитарне сврхе за лечење малог Илије из Сокобање. Тај хуманитарни гест су присутни играчи и публика поздравили громогласним аплаузом.

Друго место освојила је екипа „Продукт стил” из Књажевца а треће екипа „Буковик”. Признање најбољег голмана понео је Душан Богосављевић из екипе „Буковик”, најбољи стрелац је Давид Стојановић из екипе „Продукт стил”, док је признање за најбољег играча турнира добио Ђорђе Стаменковић из екипе КМФ „Озрен Ресторан Зеленгора”.

Прво место – КМФ “Озрен Ресторан Зеленгора”

Иначе, првог дана турнира одиграни су мечеви групне фазе, док су другог дана одиграни полуфинални мечеви, као и мечеви за треће и прво место. Наступило је укупно шет екипа, од којих су пет са територије наше општине и једна из Књажевца. Поред домаћина екипе Милушинца наступиле су и екипе: Мужинац, Хипнотисано пиле, КМФ „Озрен Ресторан Зеленгора”, „Продукт стил” и „Буковик”.

Друго место – “Продукт стил” Књажевац

Награде најбољима, у виду пехара, медаља и диплома уручио је председник Спортског савеза Александар Фабијан. Организацији турнира поред домаћина МЗ Милушинац помогли су: ГАС ОИЛ, предузеће „Адонис”, ресторан Зеленгора, Кафана КУМ, Ноћни клуб 507 и ресторан брзе хране „Гарфилд”.

Треће место – “Буковик”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 1 =