Договорена изградња игралишта у Реснику

Друштво

Заменик председника општине Сокобања Владимир Миловановић обишао је Месну заједницу Ресник, како би са мештанима, превасходно младим Ресничанима, разговарао о њиховим потребама и конкретном решавању проблема што би придонело побољшању квалитета живота у тој средини.

Миловановић, у разговору за наш портал, напомиње да су представници локалне самоуправе често обилазили месне заједнице, али да је у претходној седмици договорено на општинском нивоу да разговори са грађанима буду учесталији не само у сеоским срединама, већ и у самој Сокобањи.

‒ Једноставно желимо са грађанима општине Сокобања, да попричамо и о проблемима које имају и о начину решавања тих проблема. Ми смо неку динамику и распоред тих одлазака утврдили. Када говоримо о Реснику, протекле године смо се са мештанима договарали о изградњи неког мини комплекса спортских терена. Из тог разлога је поред мене присуствовао и председник Спортског савеза Сокобање и директор Спортско рекреативног центра „Подинаˮ. И у разговору са мештанима, младима и председником месне заједнице, који су са нама били на терену, договарали смо неку динамику уређења тог игралишта у центру села ‒ каже Миловановић, уз напомену да је планом предвиђено да се поменути терен изгради у овој години.

Разговорима је присуствовао и одборник СО Сокобања из Ресника Александар Марјановић.

Миловановић још каже да је у плану следећи обилазак МЗ Поружница. Тамо, како има сазнања, постоји проблем са водоснабдевањем тако да ће на тим разговорима бити присутна и директорка ЈКП „Напредакˮ из Сокобање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fourteen + twenty =