srednja skola

Дан просветних радника и крај првог тромесечја

Друштво

Данас је у школама широм Србије завршен први квалификациони период у овој школској години, такозвано тромесечје. У Средњој школи „Бранислaв Нушић” седнице на којима ће бити представљен извештај о успеху ученика и где ће се разматрати мере о побољшању успеха и наравно похвалити они ученици који су постигли добар успех, биће одржане у уторак 12. новембра.

Родитељски састанци ће се одржати током следеће седмице, након одељенских седница и заседања наставничког већа, а са распоредом њиховог одржавања ученици ће бити упознати преко одељенских старешина, сазнајемо од директорке Средње школе „Бранислав Нушић” Ане Милићевић.

С обзиром да се у понедељак 11. новембра обележава Дан примирија у Првом светском рату, према Закону о државним празницима то је нерадан дан, ученици ће у школске клупе поново сести у уторак, 12. новембра.

Ana milicević

‒ Осми новембар је Дан просветних радника, који обележавамо радно и ја овом приликом честитам свим својим колегама у Сокобањи и у читавој Србији, и желим им пуно успеха у даљем раду. Наш посао је одговоран и тежак и обављајући га срећемо се са многим потешкоћама, али се трудимо да у складу са правилима образовања и васпитања изађемо на крај са свим тим проблемима и да их увек позитивно решимо ‒ рекла је Милићевић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − twelve =