srednja skola

Dan prosvetnih radnika i kraj prvog tromesečja

Društvo

Danas je u školama širom Srbije završen prvi kvalifikacioni period u ovoj školskoj godini, takozvano tromesečje. U Srednjoj školi „Branislav Nušić” sednice na kojima će biti predstavljen izveštaj o uspehu učenika i gde će se razmatrati mere o poboljšanju uspeha i naravno pohvaliti oni učenici koji su postigli dobar uspeh, biće održane u utorak 12. novembra.

Roditeljski sastanci će se održati tokom sledeće sedmice, nakon odeljenskih sednica i zasedanja nastavničkog veća, a sa rasporedom njihovog održavanja učenici će biti upoznati preko odeljenskih starešina, saznajemo od direktorke Srednje škole „Branislav Nušić” Ane Milićević.

S obzirom da se u ponedeljak 11. novembra obeležava Dan primirija u Prvom svetskom ratu, prema Zakonu o državnim praznicima to je neradan dan, učenici će u školske klupe ponovo sesti u utorak, 12. novembra.

Ana milicević

‒ Osmi novembar je Dan prosvetnih radnika, koji obeležavamo radno i ja ovom prilikom čestitam svim svojim kolegama u Sokobanji i u čitavoj Srbiji, i želim im puno uspeha u daljem radu. Naš posao je odgovoran i težak i obavljajući ga srećemo se sa mnogim poteškoćama, ali se trudimo da u skladu sa pravilima obrazovanja i vaspitanja izađemo na kraj sa svim tim problemima i da ih uvek pozitivno rešimo ‒ rekla je Milićević.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

eleven + seven =