sns bilbord

Сокобањски напредњаци безрезервно подржали Вучића

Друштво Политика

Општински одбор Српске напредне странке у Сокобањи je на седници одржаној у уторак 23. новембра, једногласно донео одлуку да предложи Александра Вучића за председника странке на предстојећој седници Скупштине странке, која је заказана за 27. новембар. Одбор у Сокобањи је међу првима који је јавно дао подршку Вучићу за још један мандат на челу странке.

Како стоји на званичном сајту ОО СНС у Сокобањи, пре доношења овакве одлуке разговарало се о предлогу и сви присутни чланови сложили су се да је Александар Вучић, као актуелни председник, најбоље могуће решење за председника странке јер ужива огромно поверење и безрезервну подршку чланства као и велику подршку бирача.

У поменутој објави објашњен је и разлог послатог предлога.

Оваква подршка је последица принципијалне вишегодишње политике која је за резултат дала јачање државе на свим нивоима. У претходним годинама од једне младе политичке странке, захваљујући Александру Вучићу, Српска напредна странка израсла је у једну од најјачих странака од увођења вишестраначког система у Србији. Водећи странку и државу Вучић је од Србије направио лидера у региону по економском развоју, створио поузданог партнера свим државама из региона и Европе, али у исто време показао да Србија држи до себе и својих принципа и не може свако да са њом ради шта хоће, као што то је био случај када су неки други били на власти.ˮ

На основу Саопштења које се може прочитати на сајту сокобањских напредњака може се видети и њихова одлучност да подрже Вучића да остане први човек партије.

 Домаћинску политику коју је спроводио препознали су и грађани Србије и зато Српска напредна странка добија огромну подршку бирача на свим изборима. Негов утицај као лидера је немерљив, енергија и предани рад који улаже свакодневно су за свако дивљење и чланови Општинског одбора ни једног тренутка нису имали дилему кога ће предложити за новог председника странке.ˮ – објављено је на сајту ОО СНС Сокобања.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

seventeen + four =