sns bilbord

Sokobanjski naprednjaci bezrezervno podržali Vučića

Društvo Politika

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Sokobanji je na sednici održanoj u utorak 23. novembra, jednoglasno doneo odluku da predloži Aleksandra Vučića za predsednika stranke na predstojećoj sednici Skupštine stranke, koja je zakazana za 27. novembar. Odbor u Sokobanji je među prvima koji je javno dao podršku Vučiću za još jedan mandat na čelu stranke.

Kako stoji na zvaničnom sajtu OO SNS u Sokobanji, pre donošenja ovakve odluke razgovaralo se o predlogu i svi prisutni članovi složili su se da je Aleksandar Vučić, kao aktuelni predsednik, najbolje moguće rešenje za predsednika stranke jer uživa ogromno poverenje i bezrezervnu podršku članstva kao i veliku podršku birača.

U pomenutoj objavi objašnjen je i razlog poslatog predloga.

Ovakva podrška je posledica principijalne višegodišnje politike koja je za rezultat dala jačanje države na svim nivoima. U prethodnim godinama od jedne mlade političke stranke, zahvaljujući Aleksandru Vučiću, Srpska napredna stranka izrasla je u jednu od najjačih stranaka od uvođenja višestranačkog sistema u Srbiji. Vodeći stranku i državu Vučić je od Srbije napravio lidera u regionu po ekonomskom razvoju, stvorio pouzdanog partnera svim državama iz regiona i Evrope, ali u isto vreme pokazao da Srbija drži do sebe i svojih principa i ne može svako da sa njom radi šta hoće, kao što to je bio slučaj kada su neki drugi bili na vlasti.ˮ

Na osnovu Saopštenja koje se može pročitati na sajtu sokobanjskih naprednjaka može se videti i njihova odlučnost da podrže Vučića da ostane prvi čovek partije.

 Domaćinsku politiku koju je sprovodio prepoznali su i građani Srbije i zato Srpska napredna stranka dobija ogromnu podršku birača na svim izborima. Negov uticaj kao lidera je nemerljiv, energija i predani rad koji ulaže svakodnevno su za svako divljenje i članovi Opštinskog odbora ni jednog trenutka nisu imali dilemu koga će predložiti za novog predsednika stranke.ˮ – objavljeno je na sajtu OO SNS Sokobanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

9 − 8 =