Sokobanjčanima pored Zelene pijace u ponudi je i „online” virtuelna pijaca

Društvo

Iako je Zelena pijaca u Sokobanji juče počela sa radom, tek danas je bio primetan manji broj ljudi. I prodavci i vlasnici tezgi polako se vraćaju na svoja stara mesta. U prethodnih mesec dana dok je pijaca bila zatvorena aktivna je bila fejsbuk stranica, a od nedavno i sajt, „Sokobanjska pijaca”. Ovaj sajt je nastao sa ciljem da olakša kupcima lakšu pretragu i bolju preglednost ponuđenih proizvoda, kao i prodavcima kojima će biti praktičnije da objedinjeno prikažu svoj asortiman prizvoda. Na sajtu se, uglavnom, mogu naći proizvodi koji su proizvedeni na teritoriji sokobanjske opštine.

Autor sajta i logoa sajta, naš sugrađanin, Slavoljub Ćirković, koji se bavi grafičkim dizajnom, kaže da izradom ovog sajta želi da pruži više mogućnosti domaćim proizvođačima za plasman njihovih proizvoda i da ih podstakne da povećaju svoji proizvodnju ali i da stimuliše kupce da kupuju domaće proizvode.

Na sajtu se mogu naći proizvodi raspoređeni po kategorijama u padajućim menijima. Korisnici imaju mogućnost da se registruju kao kupci ili prodavci, u zavisnosti od potrebe. Sajt je potpuno besplatan za sve korisnike i do sada ima vće 25 korisnika.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

four × three =