Sokobanja

Од суботе подела пакета помоћи пензионерима

Друштво

Подела пакета помоћи пензионерима са најнижим примањима, у циљу сузбијања негативних економских последица изазваних пандемијом вируса Ковид 19. почеће у суботу, 25. априла, јављају из локалне самоуправе.

У суботу 25. априла, подела пакета биће вршена у месним заједницама Богдинац, Сесалац, Милушинац, Језеро, Раденковац, Ново Село, Врело, Левовик, Церовица, Читлук, Николинац, Блендија и Дуго Поље и насељу Озрен.

У недељу 26. априла, пакети ће бити подељени у Трговишту, Врмџи, Белом Потоку, Мужинцу, Шарбановцу, Жучковцу, Јошаници, Реснику и Поружници, док ће у понедељак, 27. априла, бити подељени у Трубаревцу, Врбовцу и Рујевици.

У месној заједници Сокобања расподела пакета помоћи пензионерима почеће у понедељак, 27. априла, и трајаће неколико дана, до коначне расподеле.

Након расподеле пакета пензионеима са најнижим примањима биће расподељени и пакети осталим угроженим категоријама у складу са Закључком Штаба за ванредне ситуације општине Сокобања. Сви грађани, који нису примаоци социјалне помоћи, а имају најнижа примања или припадају некој од угрожених група становника, могу да се јаве председнику месне заједнице којој припадају како би били уврштени у расподелу пакета помоћи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × 1 =