Велики одазив за првомајски концерт у Сокобањи

Друштво

Празничне дане многи туристи решили су да проведу у Сокобањи. То је било видљиво и по колони возила која се протезала ка свим правцима који воде у Зелено срце Србије, као и по самим сокобањским улицама које воде ка њеним популарним излетиштима и дестинацијама. У центру града све је врвело од гостију по мермерном шеталишту и градским парковима. По сокобањским кафићима, кафанама, посластичарама, тражило се место више.

Традиционално је одржан првомајски концерт. Ове године на великој сцени Летње позорнице „Врело” пред препуним атријумом велике сцене наступила је певачица Слађа Алегро. Публика је овај музички догађај могла да прати бесплатно, а организатори из Културног центра кажу да су презадовољни како је све протекло. Ово је, иначе, био први концерт већих размера у организацији ове установе.

– Ми смо презадовољни и веома смо задовољни када је у питању наш досадашњи рад. Наравно увек постоји места за боље.Трудимо се да стремимо ка тим висинама и до сада имам све похвале за мој тим и наше сараднике – истиче Далиборка Стевановић, директорка Културног центра Сокобање и додаје да ће од стране ове установе за публику у Сокобањи бити још лепих изненађења.

И певачица Слађа Алегро каже за наш медиј да је уживала у сусрету са сокобањском публиком.

– Било је прелепо, публика је сјајна. Када су добри људи онда је добра и енергија, онда је и нама и извођачима много лакше да функционишемо и да без обзира што дамо свој максимум то све буде, што би рекли на телевизији, пакетић. Стварно сам молила Бога да не падне киша. Ветар нас није спречио да будемо расположени – каже певачица Слађа Алегро.

Она је додала да је организација била на високом нивоу и да се нада сарадњи и убудуће.

– Са свим смо задовољни, лепо смо дочекани са осмехом, тако и испраћени. Искрено се надам да ћемо поново сарађивати, ако не овако пословно онда приватно да се видимо на неком ручку, на некој вечери, неком дружењу јер сте стварно оставили јако леп утисак на нас, надам се и да је обратно. Гостопримство је сварно било на нивоу и да вам пожелим само још пуно оваквих лепих догађаја, музике и да се захвалим наравно Културном центру на стварно сјајном дочеку – рекла је певачица.

Део атмосфере са концерта СлађеАлегро можете погледати и на нашем (You tube) каналу

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × 4 =