Сокобањчанима поред Зелене пијаце у понуди је и „online” виртуелна пијаца

Друштво

Иако је Зелена пијаца у Сокобањи јуче почела са радом, тек данас је био приметан мањи број људи. И продавци и власници тезги полако се враћају на своја стара места. У претходних месец дана док је пијаца била затворена активна је била фејсбук страница, а од недавно и сајт, „Сокобањска пијаца”. Овај сајт је настао са циљем да олакша купцима лакшу претрагу и бољу прегледност понуђених производа, као и продавцима којимa ће бити практичније да обједињено прикажу свој асортиман призвода. На сајту се, углавном, могу наћи производи који су произведени на територији сокобањске општине.

Аутор сајта и логоа сајта, наш суграђанин, Славољуб Ћирковић, који се бави графичким дизајном, каже да израдом овог сајта жели да пружи више могућности домаћим произвођачима за пласман њихових производа и да их подстакне да повећају своји производњу али и да стимулише купце да купују домаће производе.

На сајту се могу наћи производи распоређени по категоријама у падајућим менијима. Корисници имају могућност да се региструју као купци или продавци, у зависности од потребе. Сајт је потпуно бесплатан за све кориснике и до сада има вће 25 корисника.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

5 × three =