Шапић: Чувајмо своју земљу, чувајмо свој народ

Друштво Политика

Александар Шапић, потпредседник Главног одбора СНС, је посетио Сокобању као део делегације коју су још чинили, Дарко Глишић, председник Извршног одбора странке и Лука Патровић члан председништва странке. У изјави за наш портал Шапић је поменуо предстојеће изборе који би требало да буду одржани у априлу месецу и најавио да очекује најпрљавију кампању до сада од стране опозиције.

‒ Опозиционе странке су свесне да ће, уколико не завреде пажњу грађана на предстојећим изборима бити избрисане са српске политичке сцене и због тога мислим да ће они бити спремни на све. Поред тога, имаће значајну подршку једног озбиљног страног капитала и капитала из земље и биће спремни на сваку врсту провокација без обзира на последице које ће то оставити на српско друштво ‒ каже Шапић.

Он додаје да је веома битно да Српска напредна странка треба да се одупре томе потпуно супротним понашањем, да покаже да је интерес државе Србије на првом месту, да покаже да је интерес свог народа на првом месту и да политика и политичке различитости не смеју да буду разлог за уништавање рођеног друштва, као и да постоје људи који гледају мало ширу слику него што је мали политички интерес.

Шапић се захвалио људима из Сокобање који су га дочекали у Конгресној сали хотела „Моравицаˮ.

На питање какав резултат очекује на изборима у Београду, Шапић каже да су резултати СНС у Београду до сада били слабији него у остатку Србије, али да ће дати све од себе да се оствари победа без обзира на то ко ће бити кандидат напредњака за градоначелника главног града.

Он је на крају послао поруку свим грађанима Србије да сви треба да раде на истом задатку, кроз странку или без ње, кроз удружења грађана, цивилни сектор, а то је да чувају своју земљу, да чувају свој народ.

‒ Не сме никада да постоји лични мали интрес који може да стане међу нас, и да уруши наше друштво или да унесе раздор међу српски народ – поручио је на крају Шапић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × four =