Šapić: Čuvajmo svoju zemlju, čuvajmo svoj narod

Društvo Politika

Aleksandar Šapić, potpredsednik Glavnog odbora SNS, je posetio Sokobanju kao deo delegacije koju su još činili, Darko Glišić, predsednik Izvršnog odbora stranke i Luka Patrović član predsedništva stranke. U izjavi za naš portal Šapić je pomenuo predstojeće izbore koji bi trebalo da budu održani u aprilu mesecu i najavio da očekuje najprljaviju kampanju do sada od strane opozicije.

‒ Opozicione stranke su svesne da će, ukoliko ne zavrede pažnju građana na predstojećim izborima biti izbrisane sa srpske političke scene i zbog toga mislim da će oni biti spremni na sve. Pored toga, imaće značajnu podršku jednog ozbiljnog stranog kapitala i kapitala iz zemlje i biće spremni na svaku vrstu provokacija bez obzira na posledice koje će to ostaviti na srpsko društvo ‒ kaže Šapić.

On dodaje da je veoma bitno da Srpska napredna stranka treba da se odupre tome potpuno suprotnim ponašanjem, da pokaže da je interes države Srbije na prvom mestu, da pokaže da je interes svog naroda na prvom mestu i da politika i političke različitosti ne smeju da budu razlog za uništavanje rođenog društva, kao i da postoje ljudi koji gledaju malo širu sliku nego što je mali politički interes.

Šapić se zahvalio ljudima iz Sokobanje koji su ga dočekali u Kongresnoj sali hotela „Moravicaˮ.

Na pitanje kakav rezultat očekuje na izborima u Beogradu, Šapić kaže da su rezultati SNS u Beogradu do sada bili slabiji nego u ostatku Srbije, ali da će dati sve od sebe da se ostvari pobeda bez obzira na to ko će biti kandidat naprednjaka za gradonačelnika glavnog grada.

On je na kraju poslao poruku svim građanima Srbije da svi treba da rade na istom zadatku, kroz stranku ili bez nje, kroz udruženja građana, civilni sektor, a to je da čuvaju svoju zemlju, da čuvaju svoj narod.

‒ Ne sme nikada da postoji lični mali intres koji može da stane među nas, i da uruši naše društvo ili da unese razdor među srpski narod – poručio je na kraju Šapić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × two =