Biramo najbolje avgust 2019

Проглашени најбољи за месец август

Друштво Туризам

У оквиру акције „Бирамо најбоље”, коју спроводи Туристичка организација Сокобања, данас су додељена признања најбољима и најуспешнијима за август месец.

Према одлуци стручне комисије за најуспешнију туристичку агенцију у претходном месецу проглашена је ТА „Неца пром”. У категорији најбољи станодавац признање је додељено апартманима „Банбус”. За најбољи угоститељски објекат проглашен је ирски паб „Даблин ИМ”. За најлепше проглашено је двориште Љубише Максимовића. Зорки Даскаловић, урученоје признање као најбољем госту док је за најбољег угоститељског или туристичког радника за прошли месец, проглашена Слађана Ђорђевић Тешић. У категорији „удружење или појединац који доприноси развоју туризма” признање је додељено Спортско рекреативном центру „Подина”. У категорији „најбољи предузетник” признање је додељено цвећари „Нена”.

Туристичка организација Сокобања већ годинама организује акцију „Бирамо најбоље”, којом се у осам категорија од маја до септембра проглашавају најуспешнија предузећа, организације, установе и појединци. Награђени се на крају конкурса кандидују за признање најбољи на годишњем нивоу, а по завршетку акције Туристичка организација Сокобање првонаграђене води на студијско туристичко путовање. Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

 

1 thoughts on “Проглашени најбољи за месец август

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 3 =