Biramo najbolje avgust 2019

Proglašeni najbolji za mesec avgust

Društvo Turizam

U okviru akcije „Biramo najbolje”, koju sprovodi Turistička organizacija Sokobanja, danas su dodeljena priznanja najboljima i najuspešnijima za avgust mesec.

Prema odluci stručne komisije za najuspešniju turističku agenciju u prethodnom mesecu proglašena je TA „Neca prom”. U kategoriji najbolji stanodavac priznanje je dodeljeno apartmanima „Banbus”. Za najbolji ugostiteljski objekat proglašen je irski pab „Dablin IM”. Za najlepše proglašeno je dvorište Ljubiše Maksimovića. Zorki Daskalović, uručenoje priznanje kao najboljem gostu dok je za najboljeg ugostiteljskog ili turističkog radnika za prošli mesec, proglašena Slađana Đorđević Tešić. U kategoriji „udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma” priznanje je dodeljeno Sportsko rekreativnom centru „Podina”. U kategoriji „najbolji preduzetnik” priznanje je dodeljeno cvećari „Nena”.

Turistička organizacija Sokobanja već godinama organizuje akciju „Biramo najbolje”, kojom se u osam kategorija od maja do septembra proglašavaju najuspešnija preduzeća, organizacije, ustanove i pojedinci. Nagrađeni se na kraju konkursa kandiduju za priznanje najbolji na godišnjem nivou, a po završetku akcije Turistička organizacija Sokobanje prvonagrađene vodi na studijsko turističko putovanje. Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i podizanje nivoa kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga, kao i motivisanje organizacija i pojedinaca.

 

1 thought on “Proglašeni najbolji za mesec avgust

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 × 3 =