Проглашени најбољи у туризму за месец август

Друштво Туризам

У оквиру акције „Бирамо најбоље” коју спроводи Туристичка организација Сокобања, јуче су додељена признања онима који су се својим радом и ангажовањем дали допринос унапређењу туристичке понуде у августу месецу.

Изабрани су и овог пута најбољи у девет категорија. Апартмани „Рада” у категорији најбољи станодавац .За најбољу туристичку агенцију проглашена је ТА „Соко-Инфо”. Витомир Крстић добио је признање за најлепше двориште у августу док је најбољим угоститељским објектом проглашен ресторан „Видиковац”. Славиша Максимовић је проглашен за најбољег туристичког или угоститељског радника, а Јасна Милорадовић најбољим гостом. Младен Антић из ПД „Оштра Чука” добио је признање као појединац који даје допринос развоју туризма. „Авантурици – Парк-Борићи” додељено је признање у категорији „Најбољи предузетник” док је СТД „Најдановић” из Шарбановца проглашено најбољим сеоским туристичким домаћинством у претходном месецу.

По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра, сваке године бирају се „Најбољи” у девет категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи” на годишњем нивоу. По завршетку акције, Туристичка организација Сокобања првонаграђене води на студијско туристичко путовање. У току месеца октобра биће проглашени најбољи за месец септембар а затим и најбољи на годишњем нивоу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 1 =