Нове справе у парку „Соколићи”

Друштво

Један у низу пројеката које Општина Сокобања реализује ове године је и уређење градског парка за децу „Соколићи”. Председник општине Сокобања Миодраг Николић каже да се сачекало са радовима на уређењу док прође главни шпиц сезоне када је интензитет активности у парку највећи.

− Кренули смо са припремом радова за уређење „Соколића”, што подразумева једну већу инвестицију која се реализује уз помоћ средстава и пројектног финансирања Министарства привреде Републике Србије, уз суфинансирање из буџета општине Сокобања. Урадили смо један прелеп пројекат. Поред стандардних играчака и спарава за децу попут љуљашки, тобогана и клацкалица, биће постављене и модерније атрактивне справе попут зип лајна жичана кула за пењање око десет метара висине и један мини град са тунелима − рекао је Николић.

Председник Николић је додао да сматра да ће радови на уређењу паркића и постављању справа брзо бити готови и да ће Сокобања најзад добити дечји парк какав заслужује. Иначе, у читав пројекат укључена јуе и Канцеларија за младе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

two × 1 =