Основцима се насмешила љубав

Култура

Мали глумци који похађају школу глуме драмског педагога Јасмине Радовановић извели су јуче представу „Смеши нам се љубав” за ученике нижих разреда Основне школе „Митрополит Михаило”. Представа је била поклон школским другарима малих глумаца.

Jasmina Radovanovic – Ово је била једна лепа и успешна представа, деца су лепо реаговала, глумци су били одлични. Текст је реалан и животни, то су анегдоте из стварног живота мог и мојих пријатеља – каже Јасмина Радовановић, која је писала и сценарио за представу.

Јуче је први пут, дакле премијерно, изведена у Сокобањи, а занимљиво је било то што су овог пута деца глумила децу, тако да су, према њеним речима, мали глумци били одлични јер је била приметна њихова слобода у простору и понашању коју су имали јер су глумили своје вршњаке.

Skituljko

Представу ће на пролеће имати прилике да виде и малишани из подручних школа. Иначе, ово није први пут да наша саговорница успешно сарађује са сокобањском основном школом јер је већ са својим ученицима учествовала на еколошком фестивалу са балетско-драмском формом ,,Легенда о чају”, а као Позоришна трупа ,,Скитуљко” такође су остварили успешну сарадњу, играјући своје представе за ученике основне школе, тако да ће сарадња на обострано задовољство сигурно бити настављена и у будућем периоду.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × four =