Osnovcima se nasmešila ljubav

Kultura

Mali glumci koji pohađaju školu glume dramskog pedagoga Jasmine Radovanović izveli su juče predstavu „Smeši nam se ljubav” za učenike nižih razreda Osnovne škole „Mitropolit Mihailo”. Predstava je bila poklon školskim drugarima malih glumaca.

Jasmina Radovanovic – Ovo je bila jedna lepa i uspešna predstava, deca su lepo reagovala, glumci su bili odlični. Tekst je realan i životni, to su anegdote iz stvarnog života mog i mojih prijatelja – kaže Jasmina Radovanović, koja je pisala i scenario za predstavu.

Juče je prvi put, dakle premijerno, izvedena u Sokobanji, a zanimljivo je bilo to što su ovog puta deca glumila decu, tako da su, prema njenim rečima, mali glumci bili odlični jer je bila primetna njihova sloboda u prostoru i ponašanju koju su imali jer su glumili svoje vršnjake.

Skituljko

Predstavu će na proleće imati prilike da vide i mališani iz područnih škola. Inače, ovo nije prvi put da naša sagovornica uspešno sarađuje sa sokobanjskom osnovnom školom jer je već sa svojim učenicima učestvovala na ekološkom festivalu sa baletsko-dramskom formom ,,Legenda o čaju”, a kao Pozorišna trupa ,,Skituljko” takođe su ostvarili uspešnu saradnju, igrajući svoje predstave za učenike osnovne škole, tako da će saradnja na obostrano zadovoljstvo sigurno biti nastavljena i u budućem periodu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

12 − six =