Dodeljena priznanja najboljima u turizmu za mesec avgust

Društvo

U okviru akcije „Biramo najbolje”, koju sprovodi Turistička organizacija Sokobanja, danas su dodeljena priznanja najuspešnijima za mesec avgust ove godine u sedam kategorija.

U kategoriji najbolji stanodavac priznanje je dodeljeno Ivanu Živkoviću. Za najbolji ugostiteljski objekat prošlog meseca, proglašen je restoran „Čikago”, dok je u kategoriji najbolja turistička agencija priznanje dodeljeno T.A. „Neca prom”. Boban Milojković, zaposlen u hotelu „Moravica”, proglašen je najboljim turističkim radnikom, a u kategoriji najbolji gost priznanje je dodeljeno Goranu Osmanoviću iz Žitorađe. Dvorište Dušana Ćelića proglašeno je za najlepše proteklog meseca. U kategoriji udruženje ili pojedinac koji doprinosi razvoju turizma priznanje je dodeljeno KUD „Soko”.

Cilj akcije „Biramo najbolje” je unapređenje saradnje sa nosiocima turističke ponude i motivisanje organizacija i pojedinaca čime se podiže i nivo kvaliteta turističkih i ugostiteljskih usluga Sokobanje. Po propozicijama akcije, počev od maja meseca do oktobra svake godine, biraju se najbolji u sedam kategorija na mesečnom nivou. Nagrađeni na kraju konkursa kandiduju se za priznanje „Najbolji” na godišnjem nivou, a po završetku akcije Turistička organizacija Sokobanje prvonagrađene vodi na studijsko turističko putovanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

4 × one =