Додељена признања најбољима у туризму за месец август

Друштво

У оквиру акције „Бирамо најбоље”, коју спроводи Туристичка организација Сокобања, данас су додељена признања најуспешнијима за месец август ове године у седам категорија.

У категорији најбољи станодавац признање је додељено Ивану Живковићу. За најбољи угоститељски објекат прошлог месеца, проглашен је ресторан „Чикаго”, док је у категорији најбоља туристичка агенција признање додељено Т.А. „Неца пром”. Бобан Милојковић, запослен у хотелу „Моравица”, проглашен је најбољим туристичким радником, а у категорији најбољи гост признање је додељено Горану Османовићу из Житорађе. Двориште Душана Ћелића проглашено је за најлепше протеклог месеца. У категорији удружење или појединац који доприноси развоју туризма признање је додељено КУД „Соко”.

Циљ акције „Бирамо најбоље” је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и мотивисање организација и појединаца чиме се подиже и ниво квалитета туристичких и угоститељских услуга Сокобање. По пропозицијама акције, почев од маја месеца до октобра сваке године, бирају се најбољи у седам категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи” на годишњем нивоу, а по завршетку акције Туристичка организација Сокобање првонаграђене води на студијско туристичко путовање.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

four × three =