DS-Lutovac

Zoran Lutovac sa članovima i simpatizerima DS: Ukrupnjavanje opozicije

Politika

Zoran Lutovac, predsednik Demokratske stranke, juče je posetio Sokobanju. On je najpre obišao selo Jošanica, sportske terene i Akva park „Podina”, prošao centrom grada, a zatim u sali iznad vatrogasnog održao sastanak sa članovima i simpatizerima Demokratske stranke. Pored Lutovca, delegaciju su činili i Nebojša Zelenović, gradonačelnik Šapca i predsednik stranke Zajedno za Srbiju, Aleksandar Ivanović, predsednik Gradskog odbora Socijaldemokratske stranke Beograd i Dejan Nikolić, narodni poslanik i potpredsednik Demokratske stranke.

Kako je rečeno, cilj sastanka bio je promovisanje ideje ujedinjene Demokratske stranke.

‒ Ono što je važno pomenuti, sada su u toku procesi ukrupnjavanja na opozicionoj političkoj sceni. Sa jedne strane ideološko, programsko okupljanje, u okviru Demokratske stranke, sa druge strane okupljanje na platformi normalizacije Srbije, u okviru Saveza za Srbiju i okupljanje oko sporazuma sa narodom koji uključuje, osim Demokratske stranke i Savez za Srbiju, kao i druge opozicione partije ‒ kaže Lutovac.

Lutovac

On dodaje da je opozicija, poučena onim što se dešavalo u prethodnom periodu, shvatila da do ključnih ciljeva, koji omogućavaju normalizaciju političkog života, neophodno je ukrupnjavanje na političkoj sceni. Zato je bitno definisati na koji način će se u narednom periodu politički pozicionirati.

‒ Veoma je važno što ukrupnjavanje Demokratske stranke ide u okviru šireg ukrupnjavanja cele opozicije i to je jedan od ključnih razloga zašto pozitivno reaguju, ne samo oni koji su simpatizeri i članovi Demokratske stranke nego i oni koji su u opoziciji uopšte ‒ zaključio je Lutovac, na kraju svog obraćanja predstavnicima medija.

 

11 thoughts on “Zoran Lutovac sa članovima i simpatizerima DS: Ukrupnjavanje opozicije

  1. Samo smo Vas cekali u Sokobanji, lopove i neznalice, koji su imali 20 godina da pokazu svoje sposobnosti i znanje na delu, bas u Sokobanji. Moram da kazem da su sebe dobro obezbedili, jedino su za to bili sposobni… sram vas bilo…

  2. Jedino što su postigli dosovci u politici,je da su potvrdili kako ne sme i ne treba da izgleda društvo.

  3. Građani nikada neće više dozvoliti dosovske promene u društvu,kada imaju perspektivnu opciju u SNS.

  4. Podrška građana Srbije SNS u ogromnom procentu glasova na izborima ,dokaz prepoznavanja rezultata kvalitetnijeg društva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

8 + 15 =