DS-Lutovac

Зоран Лутовац са члановима и симпатизерима ДС: Укрупњавање опозиције

Политика

Зоран Лутовац, председник Демократске странке, јуче је посетио Сокобању. Он је најпре обишао село Јошаница, спортске терене и Аква парк „Подина”, прошао центром града, а затим у сали изнад ватрогасног одржао састанак са члановима и симпатизерима Демократске странке. Поред Лутовца, делегацију су чинили и Небојша Зеленовић, градоначелник Шапца и председник странке Заједно за Србију, Александар Ивановић, председник Градског одбора Социјалдемократске странке Београд и Дејан Николић, народни посланик и потпредседник Демократске странке.

Како је речено, циљ састанка био је промовисање идеје уједињене Демократске странке.

‒ Оно што је важно поменути, сада су у току процеси укрупњавања на опозиционој политичкој сцени. Са једне стране идеолошко, програмско окупљање, у оквиру Демократске странке, са друге стране окупљање на платформи нормализације Србије, у оквиру Савеза за Србију и окупљање око споразума са народом који укључује, осим Демократске странке и Савез за Србију, као и друге опозиционе партије ‒ каже Лутовац.

Lutovac

Он додаје да је опозиција, поучена оним што се дешавало у претходном периоду, схватила да до кључних циљева, који омогућавају нормализацију политичког живота, неопходно је укрупњавање на политичкој сцени. Зато је битно дефинисати на који начин ће се у наредном периоду политички позиционирати.

‒ Веома је важно што укрупњавање Демократске странке иде у оквиру ширег укрупњавања целе опозиције и то је један од кључних разлога зашто позитивно реагују, не само они који су симпатизери и чланови Демократске странке него и они који су у опозицији уопште ‒ закључио је Лутовац, на крају свог обраћања представницима медија.

 

11 thoughts on “Зоран Лутовац са члановима и симпатизерима ДС: Укрупњавање опозиције

  1. Samo smo Vas cekali u Sokobanji, lopove i neznalice, koji su imali 20 godina da pokazu svoje sposobnosti i znanje na delu, bas u Sokobanji. Moram da kazem da su sebe dobro obezbedili, jedino su za to bili sposobni… sram vas bilo…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

12 − 7 =