Шефица одборничке групе ДС: Нема нас у медијима

Политика

Данашња седница Скупштине општине Сокобања, када је у питању однос власти и опозиције, протекла је уобичајено у међусобном оспоравању, те су, скоро по свим тачкама дневног реда, имали супростављена мишљења.

Опозициони одборници, посебно из Демократске странке, замерили су владајућој већини што не добијају одговоре на одборничка питања. У већини случајева опозициони одборници нису се сложили ни са кадровским решењима, посебно са избором новог директора Народне библиотеке. Актуелну власт су окривили и да није способна да реши проблем око обезбеђивања нових радника у Предшколској установи „Буцко”, што би допринело збрињавању 70 малишана у сокобањском вртићу. 

Такође, опозициони одборници имали су замерке и када је реч о будућем изгледу „Озрен баште”, посебно куполе која је рад покојног сокобањског сликара Војислава Стојановића. О тим неслагањима са владајућом већином, за наш сајт говори Тања Николић шеф одборничке групе Демократске странке, која се са говорнице више пута пожалила да је опозиција слабо заступљена у сокобањским медијима.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

eighteen − 18 =