Specijalna bolnica

Za vikend „Deveti sokobanjski medicinski dani”

Društvo

„Deveti sokobanjski medicinski dani” u organizaciji Specijalne bolnice za nespecifične plućne bolesti „Sokobanja”, a pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja, biće održani 19. i 20. oktobra u hotelu „Moravica”.

vesna milanovicU subotu, 19. oktobra, biće održan seminar iz respiratorne medicine: „Astma i respiratorne alergije”, dok će u nedelju, 20. oktobra biti održan seminar iz fizikalne medicine i rehabilitacije: „Savremeni terapijski trendovi u fizikalnoj medicini i rehabilitaciji, ortopediji i reumatologiji”.

Vesna Milanović, direktorka specijalne bolnice „Sokobanja” poziva sve kolege i koleginice, odnosno medicinske radnike da prisustvuju ovom veoma značajnom skupu, koji se svake godine organizuje na vrhunskom nivou. Zdravstveni savet Republike Srbije oba seminara je akreditovao kao nacionalne seminare prve kategorije, koji donose po 12 bodova za predavače i po šst, po danu za slušaoce, a namenjeni su lekarima, farmaceutima, biohemičarima, fizioterapeutima, medicinskim, laboratorijskim i farmaceutskim tehničarima.

Kao i prethodnih godina, ovaj stručni skup okupiće eminentne stručnjake – renomirane predavače iz zemlje i inostranstva, sa aktuelnim temama, te će još jednom, novim saznanjima i razmenom iskustava učesnika, dati značajan doprinos daljem razvoju medicinske struke.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

3 − three =