Specijalna bolnica

За викенд „Девети сокобањски медицински дани”

Друштво

„Девети сокобањски медицински дани” у организацији Специјалне болнице за неспецифичне плућне болести „Сокобања”, а под покровитељством Министарства здравља, биће одржани 19. и 20. октобра у хотелу „Моравица”.

vesna milanovicУ суботу, 19. октобра, биће одржан семинар из респираторне медицине: „Астма и респираторне алергије”, док ће у недељу, 20. октобра бити одржан семинар из физикалне медицине и рехабилитације: „Савремени терапијски трендови у физикалној медицини и рехабилитацији, ортопедији и реуматологији”.

Весна Милановић, директорка специјалне болнице „Сокобања” позива све колеге и колегинице, односно медицинске раднике да присуствују овом веома значајном скупу, који се сваке године организује на врхунском нивоу. Здравствени савет Републике Србије оба семинара је акредитовао као националне семинаре прве категорије, који доносе по 12 бодова за предаваче и по шст, по дану за слушаоце, а намењени су лекарима, фармацеутима, биохемичарима, физиотерапеутима, медицинским, лабораторијским и фармацеутским техничарима.

Као и претходних година, овај стручни скуп окупиће еминентне стручњаке – реномиране предаваче из земље и иностранства, са актуелним темама, те ће још једном, новим сазнањима и разменом искустава учесника, дати значајан допринос даљем развоју медицинске струке.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

fifteen − 1 =