Општина Сокобања уручила полицијској станици уређај за детекцију дрога

Друштво

Општина Сокобања је на Седници Савета за безбедност у саобраћају, одржаној прошле године, донела одлуку о обезбеђивању средстава за набавку уређаја за детекцију дрога и опојних средстава Полицијској станици у Сокобањи. Уређај је данас у општинској сали Миодраг Николић, председник општине Сокобања уручио Игору Јефтићу, начелнику ПС Сокобања.

– Ми смо током протекле и ове године, урадили много, како би се безбедност на улицама повећала. Тако смо и на седници Савета за безбедност у саобраћају током прошле  године донели одлуку о куповини апарата који се користи за детекцију дроге. Сврха куповине овог апарата је повећање безбедности у саобраћају а ми се искрено надамо да ћемо у будућности имати још бољу и интензивнију сарадњу са Полицијском станицом Сокобања – рекао је Николић.

Начелник Игор Јефтић се у име ПС Сокобања и своје лично име захвалио општини Сокобања и председнику општине, господину Николићу, што су обезбеђена средства за куповину овог битног уређаја.

– Сам уређај је намењен детекцији више врста дрога. На основу искуства осталих организационих јединица које поменути уређај већ поседују и на основу свог професионалног мишљења, могу да кажем да ће овај уређај у знатној мери допринети већој безбедности свих учесника у саобраћају – истакао је Јефтић.

 

 

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 − nine =