Вечерас у биоскопу „Моравица” премијера филма „Што се боре мисли моје”

Друштво Култура

Поводом 200 година од рођења кнеза Михаила Обреновића у биоскопу „Моравица” вечерас ће премијерно бити приказан филм „Што се боре мисли моје” који прати његове последње дане пред атентат. Узбудљив историјски и политички трилер који говори о убиству кнеза Михаила Обреновића, као и догађајима који су непосредно претходили самом трагичном чину.Филм, такође, прати последње дане српског кнеза Михаила Обреновића, заљубљеног човека који се бори са осећајем дужности према свом народу док се против њега кује кобна завера, која ће зауставити ослобађање балканских народа. Србија ће се још једном наћи на прекретници.

Филм је настао по сценарију Милорада Милинковића који је уједно и режисер и Драгољуба Стојковића о једном од наших највећих владара и атентату који се 1868. године догодио на Кошутњаку.

Поред Драгана Мићановића који у филму тумачи лик кнеза Михаила Обреновића, остале улоге историјских личности играју такође истакнути глумци: Милош Тимотијевић, Небојша Дугалић, Наташа Нинковић, Александар Срећковић Кубура, Тамара Крцуновић, Ненад Окановић, потом млади глумци: Лука Грбић, Јана Ивановић, Маја Чампар, Стојша Ољачић и други.

Филм ће се приказивати у биоскопу “Моравица”  од вечерас са почетком у 20 часова.


У сарадњи са “Моравицом” на нашој Фејсбук страници “Sokobanja press” поделићемо 5х2 улазнице за пројекцију филма “Што се боре мисли моје” која ће бити приказана у термину од 20 часова, зато будите уз нас јер баш ви можете освојити улазнице за филм.


 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × two =