Uspešno organizovan skup i proslava jubileja

Društvo

Stručni skup „Osmi sokobanjski medicinski dani”, koji je održan od 19. do 21. oktobra u hotelu „Moravica”, protekao je veoma uspešno. I ove godine učešće je uzeo veliki broj medicinskih radnika iz zemlje i inostranstva koji su imali prilike da se, od eminentnih predavača, upoznaju sa novinama iz kardiologije, respiratorne medicine, i fizikalne medicine i rehabilitacije. I ove godine skup je organizovala Specijalna bolnica za nespicifične plućne bolesti „Sokobanja” pod pokroviteljstvom Ministarstva zdravlja Republike Srbije.

‒ Veliku zahvalnost dugujemo Ministarstvu zdravlja koje je prepoznalo značaj ovog skupa i pružilo nam podršku u organizaciji. Utisci učesnika su veoma pozitivni, dobili smo samo reči hvale i kad je u pitanju organizacija i kvalitet i teme seminara ‒ kaže dr Vesna Milanović, vršilac dužnosti direktora Specijalne bolnice „Sokobanja”.

‒ U isto vreme proslavili smo i veoma značajan jubilej za našu ustanovu, 40 godina postojanja i rada bolnice. Tim povodom izdata je nova mponografija i urađen je promo film o našoj ustanovi ‒ dodaje Milanović.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

4 × two =