Успешно организован скуп и прослава јубилеја

Друштво

Стручни скуп „Осми сокобањски медицински дани”, који је одржан од 19. до 21. oктобра у хотелу „Моравица”, протекао је веома успешно. И ове године учешће је узео велики број медицинских радника из земље и иностранства који су имали прилике да се, од еминентних предавача, упознају са новинама из кардиологије, респираторне медицине, и физикалне медицине и рехабилитације. И ове године скуп је организовала Специјална болница за неспицифичне плућне болести „Сокобања” под покровитељством Министарства здравља Републике Србије.

‒ Велику захвалност дугујемо Министарству здравља које је препознало значај овог скупа и пружило нам подршку у организацији. Утисци учесника су веома позитивни, добили смо само речи хвале и кад је у питању организација и квалитет и теме семинара ‒ каже др Весна Милановић, вршилац дужности директора Специјалне болнице „Сокобања”.

‒ У исто време прославили смо и веома значајан јубилеј за нашу установу, 40 година постојања и рада болнице. Тим поводом издата је нова мпонографија и урађен је промо филм о нашој установи ‒ додаје Милановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 − 4 =