У оквиру „Дечје недеље” основци и предшколци посетили председника општине

Друштво

Представници свих разреда сокобањске основне школе и предшколци вртића „Буцко” јуче су су у оквиру обележавања „Дечје недеље”, посетили председника општине Миодрага Николића који је са својим сарадницима за своје драге госте приредио пригодан пријем.

Председник Николић каже да су деца као и увек имала конструктивне предлоге који су се овог пута конкретно односили пре свега на школу, вртић односно његову доградњу и спортске терене.

− Доста ствари које су деца предложила су већ планиране и неке ће бити реализоване у наредна два месеца, неке током следеће године. Ово ми је један од најсрећнијих дана у току године, јер свака посета најмлађих и дружење са њима је нешто најлепше − рекао је Николић.

Председник је додао да ће општина наставити да награђује најбоље ученике и тако мотивише све ђаке да још боље и вредније уче а да ће родитељима и даљим обезбеђивањем бесплатних уџбеника трудити да олакша школовање деце.

Испред Општинске управе општине Сокобања, састанку су присуствовале и Милена Раденковић Гаћеша, Оливера Денић, Лела Младенов и Сања Богдановић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

8 + eight =