Sokobanja

УСКОРО – могућност полагања стручног испита за туристичког водича

Друштво

Министарство трговине, туризма и телекомуникација је најавило расписивање огласа за полагање стручног испита за туристичког водича и туристичког пратиоца. Оглас ће бити расписан 7. октобра, а кандидати ће своје пријаве моћи да достављају у периоду од 8. до 15. октобра.

Услове које кандидати морају да испуне су, средња стручна спрема и знање једног од наведених језика: енглески, шпански, италијански, француски, грчки, немачки, арапски, руски, кинески, турски, пољски, јапански, корејски, персијски, хебрејски, румунски, чешки, словеначки, мађарски, португалски и бугарски.

Оглас ће бити објављен на званичној интернет страници министарства, а услови огласа садржани су у Правилнику о стручном испиту за туристичког водича и туристичког пратиоца.

За све заинтересоване кандидате са територије општине Сокобања, који испуњавају потребне услове, Туристичка организација Сокобања ће пружити све додатне информације и сваку врсту помоћи.

Заинтересовани кандидати, за све додатне информације могу се јавити на број телефона 018/833-988 и на мејл tic@tosokobanja.rs.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

twenty − 4 =