Овонедељни репертоар биоскопа “Моравица”

Друштво Култура

И овога пута биоскоп „Моравица” је за своје суграђане и госте припремио богат филмски програм. Из овонедељног репертоара издвајају се научно-фантастични спектакл „Творац” и филм из хорор саге „Слагалица страве ”.

Припремите се за први ’midquel’ франшизе „Слагалица страве” смештен 2004. између првобитног првог и друго дела филма. Jigsaw се враћа у филму „Слагалица страве 10”, кога оличава Тобин Бел и спреман је да се освети докторима који су му продали лажни лек који је требао да излечи његов рак. Ово није одмазда, ово је поновно буђење – поручује продукција. Филм „Слагалица страве 10” биће приказан у петак од 20 часова и 30 минута, недељу од 18 часова и 30 минута и среду у истом термину.

Филм „Творац” смештен је 50 година у будућности. Док су људи и вештачка интелигенција у рату, искусни ветеран америчке војске надајући се да ће након пет година раздвојености пронаћи своју жену, креће у смртоносну мисију, прелази непријатељску линију како би лоцирао творца напредне вештачке интелигенције за коју се верује да може постати коначна улазница ка доминацији у свету. Филм ће бити приказан у четвртак, суботу и уторак од 20 часова и 30 минута.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи „Опатица из пакла 2”, „Што се боре мисли моје” и „3211”.

У редовном репертоару за најмлађе посетиоце и даље се налазе „Патролне шапе – Моћни”, цртани филм који ће бити приказан у четвртак, суботу, недељу и уторак у термину од 16 часова и 30 минута. Потом „Ричард рода 2” који ће бити приказан у петак и среду такође у термину од 16 часова и 30 минута. Док ће „Детектив Црвле и златна кошница” и „Велика авантура мачке Ру” бити приказани у суботу, односно недељу у термину од 14 часова и 30 минута.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” понедељак је нерадни дан.

Комплетан репертоар за период од 28. септембра до 4. октобра можете погледати на следећој фотографији:

1 thoughts on “Овонедељни репертоар биоскопа “Моравица”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

nineteen − nineteen =