Уједињена сељачка странка јуче предала листу за локалне изборе у Сокобањи

Политика

Уједињена сељачка странка коју води народни посланик Милија Милетић из Сврљига, јуче је у 17 часова у просторијама Општинске изборне комисије Сокобања предала изборну листу. Милетић каже да је Уједињена сељачка странка и овог пута одлучила да учествује на локалним изборима у Сокобањи и да очекује добре резултате.

− Очекујемо да постигнемо добре резултате на локалним изборима у Сокобањи, баш због тога што је Уједињена сељачка странка, странка домаћина, људи који поштују село, пољопривреду и сваког човека. Наш циљ пре свега је да се у наредном периоду обезбеде новчана средства за младе брачне парове за новорођену децу и за незапослене породиље и да та новчана средства која се издвајају буду за 50% већа за сеоске средине, да би што више младих остало на селу – рекао је први човек Уједињене сељачке странке Милија Милетић.

Он је додао да ће се ова странка пре свега залагати за развој сеоских насеља у сокобањској општини, али и за развој туризма као најбитније привредне гране и истакао да Сокобања мора бити, као некада, прва бања у Србији.

 

 

Први на листи „Уједињена сељачка странка – Милија Милетић” за изборе за одборнике Скупштине општине Сокобања је пољопривредик Александар Ђокић, други је његов колега Горан Симић, а трећи Филип Јовановић, струковни инжeњер воћарства.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 − two =