РАРИС успоставио Help Desk за подршку туризму

Друштво

У РАРИС-у је почео је са радом Help Desk сервис за подршку туризму у коме сви који већ раде или планирају да започну посао у области туризма или у домену пратећих услуга могу добити потребне информације о националним програмима подршке за развој туризма.

Основне области информисања и консултација које се могу добити у овом центру су: Извори финансирања – национални програми за подршку туризму и међународни фондови и програми, коришћење платформе е-Туриста, дигитални маркетинг и припреме за инвестиције мањег обима у области туризма.

Корисници услуга Хелп Деска могу бити предузетници, микро, мала и средња предузећа, удружења, регистрована пољопривредна газдинаства, сеоска туристичка домаћинства и физичка лица који послују у области туризма (хотели, ресторани, туристичке агенције, категорисан смештај у домаћој радиности и сеоским туристичким домаћинствима) и у пратећим делатностима (стари занати и сувенири, креативне индустрије, индустрија разоноде, рекреација, винарије и дестилерије.

Хелп Деск је такође на располагању локалним самоуправама као подршка за коришћење платформе е-Туриста. налази у просторијама РАРИС-а, Трг Ослобођења 1 у Зајечару и ради сваког радног дана од 09.00 до 13.00 сати. Корисници могу заказати термин за консултације путем телефона 019 426 377 или путем е-мејла office@raris.org

Help Desk је успостављен у оквиру пројекта „ЕУзаТебе – за културно наслеђе и туризам” који финансирају Европска унија и немаћко Савезно министарство за економску сарадњу и развој а спроводи Немачка организација за међународну сарадњу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 + four =