У недељу почиње први дечији фестивал „Сокоградић”

Друштво Култура

Први Фестивал дечијег позоришта и и филма „Сокоградић” свечано ће бити отворен у недељу, 16. јула, у биоскопу „Моравица” са почетком у 11 часова и трајаће до 23. јула. Најмлађа публика читавих недељу дана моћи ће да ужива у разним представима, филмовима за децу, игри са мађионичарима и аниматорима.

Фестивал ће отворити представа за децу „Игоров Магични шоу”. Игор Трифуновић је најпознатији српски мађионичар и илузиониста, добитник прве награде на Интернационалном такмичењу мађионичара. Након представе следе пројекције популарних цртаних филмова, „Моја вила шепртља”, „Дечак делфин” и „Бела и Себастијан”. Већина филмова је синхрониозована

Током фестивала на репортоару су биоскопске пројекције и позоришне представе, а програм је дневног карактера. Представе почињу од 12 часова а цена улазнице је 300 динара. Сваког дана током трајања фестивала у периоду од 15.30 до 17.30 часова, посетиоце очекују аниматори са којима ће се играти и цртати, а биће ту још лепих изненађења за најмлађе мештане и туристе.

Организатори фестивала су Културни центар Сокобања, биоскоп „Моравица”, a уз подршку Општине Сокобања, Туристичке организације Сокобања и Народне библиотеке „Стеван Сремац”.

Далиборка Стевановић, директорка Културног центра Сокобања, позива родитеље и малишане да дођу и уживају.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

17 − 11 =