У четвртак почињу Други „Међународни дани ученичког предузетништва”

Економија

Друга међународна манифестација ученичког предузетништва под називом ,,Међународни дани ученичког предузетништва Сокобања 2018”, на којој учествују ученички тимови средњих школа Републике Србије као и ученичкa привреднa друштва из Црне Горе и Бугарске, биће одржана у Сокобањи од 17. до 19. маја.

Манифестација, која се одржава у организацији Правно-пословна школе Ниш, Средње школе ,,Бранислав Нушић” из Сокобање и Општине Сокобања уз подршку пројеката немачко-српске развојне сарадње „Реформа средњег стручног образовања” кoје спроводи GIZ у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, има за циљ промоцију и оснаживање предузетништва младих и унапређивање туристичких капацитета Сокобање.

Тема овогодишње манифестације је „Сувенир за промоцију Сокобање”. На основу приспелих радова ученичких тимова које је оцењивао стручни жири изабрано је 10 најбољих. На манифестацији ће се представити и победник прошлогодишње манифестације, тимови из школа домаћина, као и гости из Пљеваља и Софије. Три најбоља тима биће награђенa.

 

Насловна фотографија: Из архиве 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

ten − eight =