На пријатељским сусретима и екипа из Републике Српске

Спорт

Удружења фудбалских ветерана из Апатина и Сокобање већ осам година заредом, на иницијативу фудбалских ветерана Горана Франкуловић из Сокобање и Славка Јерковића из Апатина, организују пријатељске сусрете. Ове године придружила се и екипа ветерана из Котор Вароши.

Слободан Петровић, председник Удружења ветерана општинe Котор Варош, каже да је члановима екипе из Републике Српске ово први пут да бораве у Сокобањи али, имајући у виду гостопримство организатора и мештана, верује да ће и њихов долазак постати традиција.

Три екипе ветерана, провеле су претходни викенд у Сокобањи у дружењу и такмичењима. Чланови удружења посебно истичу да је веома битно то што ове пријатељске сусрете подржавају представници локалних самоуправа општине Сокобања и Апатин, тако да су додели награда и захвалница, након одржаних утакмица, присуствовали и Исидор Крстић, председник општине Сокобања, његов заменик Владимир Миловановић и Милан Шкрбић, председник општине Апатин.

Наредни пријатељски сусрети фудбалских ветерана биће одржани у Апатину, а на јесен у Котор Вароши, где ће учествовати велики број екипа, каже Горан Франкуловић, иницијатор пријатељских сусрета.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

4 × 3 =