У биоскопу: “Слуга 2” и филмови за најмлађе, филм о Џеју наредног четвртка

Друштво Култура

На овонедељном репертоару биоскопа “Моравица” наћи ће се чак четири наслова, дугоочекивани наставак руског филма “Слуга”, затим за најмлађе посетиоце ту су филмови “Медино Божићно чудо”, “Маша и Медвед: Још забавније” и “Пустоловине Бубамаре и Црног мачка”.

Филм „Медино Божићно чудо” доноси причу о повезаности девојчице Мариен и плишаног меде који оживљава. На Божићном сајму на којем девојчица Мариен открива невероватну тајну: на горњој полици штанда за лутрију најслађи меда управо је померио главу и почео да њушка. Осећајући тренутну повезаност, Мариен не може да смисли бољу жељу за Божић и покушава да га освоји. Међутим, меда има другачије планове, сања о богатом власнику који може да му покаже све што свет нуди. Када меду одведу у дрвару, његов нови најбољи пријатељ јеж Бола, помаже му да схвати шта је заиста важно у животу. Филм „Медино Божићно чудо” биће приказан у суботу у термину од 18 часова и 15 минута.

На репертоару биоскопа „Моравица” ове недеље налази се и дуго очекивани наставак популарног руског филма „Слуга”. У наставку ове духовите филмске приче публика ће бити у прилици да прати комична и узбдуљива дешавања око главног јунака Грише (Милош Биковић), младића из више класе који се нашао у улози слуге из прошлог века, што га је променило набоље. Након путовања у “прошлост”, он реагује на сваку неправду арогантне и размажене Катје (Аглаја Тарасова), која ће се убрзо наћи у другом времену и у другом друштвеном статусу, што доноси нову линију ове филмске приче. Филм „Слуга 2 биће приказан у суботу од 20 часова и 30 минута.

Радња филма „Пустоловине Бубамаре и Црног мачка” смештена је у савремени Париз, где ћемо се упознати са пореклом тинејџера Маринет и Адријана, док покушавају да испуне своју суперхеројску судбину. Смештена у предивно окружење, ова фантастична авантура представља живописан баланс између акције, хумора и романтике, у причи о самопоуздању, храбрости и неодољивој љубави. Овај наслов биће приказан у уторак од 16 часова и 30 минута.

За сокобањску публику и овога пута ће се наћи домаћe остварењe „Чувари формуле”, а наставља се и приказивање филмова Наполеон” и „Аквамен и изгубљено краљевство”.

У редовном репертоару за најмлађе посетиоце и даље се налазе Вонка” и „Крцко Орашчић и магична флаута”. Ове недеље истиче се и цртани филм „Маша и Медвед: Још забавније” који ће бити приказан у суботу и среду од 16 часова и 30 минута.

Овдашњу публику наредног четвртка очекује и премијера филма „Недеља”, који прати живот једног од најомиљенијих певача на овим просторима, Џеја Рамадановског. Филм је инспирисан истинитим догађајима, доноси причу о Џеју из најраније младости па све до великог успеха који је остварио. Иако није имао лако детињство, које је провео углавном на улици или у поправном дому, Џеј је успео да заузме свој место на музичкој сцени и кроз песме постане део живота многих.

Филм ће премијерно бити приказан 18. јануара у 20 часова и 30 минута.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадни дани су петак (данас) и понедељак.

Комплетан репертоар за период од 11. до 17. јануара можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

one × five =