U bioskopu: “Sluga 2” i filmovi za najmlađe, film o Džeju narednog četvrtka

Društvo Kultura

Na ovonedeljnom repertoaru bioskopa “Moravica” naći će se čak četiri naslova, dugoočekivani nastavak ruskog filma “Sluga”, zatim za najmlađe posetioce tu su filmovi “Medino Božićno čudo”, “Maša i Medved: Još zabavnije” i “Pustolovine Bubamare i Crnog mačka”.

Film „Medino Božićno čudo” donosi priču o povezanosti devojčice Marien i plišanog mede koji oživljava. Na Božićnom sajmu na kojem devojčica Marien otkriva neverovatnu tajnu: na gornjoj polici štanda za lutriju najslađi meda upravo je pomerio glavu i počeo da njuška. Osećajući trenutnu povezanost, Marien ne može da smisli bolju želju za Božić i pokušava da ga osvoji. Međutim, meda ima drugačije planove, sanja o bogatom vlasniku koji može da mu pokaže sve što svet nudi. Kada medu odvedu u drvaru, njegov novi najbolji prijatelj jež Bola, pomaže mu da shvati šta je zaista važno u životu. Film „Medino Božićno čudo” biće prikazan u subotu u terminu od 18 časova i 15 minuta.

Na repertoaru bioskopa „Moravica” ove nedelje nalazi se i dugo očekivani nastavak popularnog ruskog filma „Sluga”. U nastavku ove duhovite filmske priče publika će biti u prilici da prati komična i uzbduljiva dešavanja oko glavnog junaka Griše (Miloš Biković), mladića iz više klase koji se našao u ulozi sluge iz prošlog veka, što ga je promenilo nabolje. Nakon putovanja u “prošlost”, on reaguje na svaku nepravdu arogantne i razmažene Katje (Aglaja Tarasova), koja će se ubrzo naći u drugom vremenu i u drugom društvenom statusu, što donosi novu liniju ove filmske priče. Film „Sluga 2 biće prikazan u subotu od 20 časova i 30 minuta.

Radnja filma „Pustolovine Bubamare i Crnog mačka” smeštena je u savremeni Pariz, gde ćemo se upoznati sa poreklom tinejdžera Marinet i Adrijana, dok pokušavaju da ispune svoju superherojsku sudbinu. Smeštena u predivno okruženje, ova fantastična avantura predstavlja živopisan balans između akcije, humora i romantike, u priči o samopouzdanju, hrabrosti i neodoljivoj ljubavi. Ovaj naslov biće prikazan u utorak od 16 časova i 30 minuta.

Za sokobanjsku publiku i ovoga puta će se naći domaće ostvarenje „Čuvari formule”, a nastavlja se i prikazivanje filmova Napoleon” i „Akvamen i izgubljeno kraljevstvo”.

U redovnom repertoaru za najmlađe posetioce i dalje se nalaze Vonka” i „Krcko Oraščić i magična flauta”. Ove nedelje ističe se i crtani film „Maša i Medved: Još zabavnije” koji će biti prikazan u subotu i sredu od 16 časova i 30 minuta.

Ovdašnju publiku narednog četvrtka očekuje i premijera filma „Nedelja”, koji prati život jednog od najomiljenijih pevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Film je inspirisan istinitim događajima, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspeha koji je ostvario. Iako nije imao lako detinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspeo da zauzme svoj mesto na muzičkoj sceni i kroz pesme postane deo života mnogih.

Film će premijerno biti prikazan 18. januara u 20 časova i 30 minuta.

Prema planu i programu rada bioskopa „Moravica” neradni dani su petak (danas) i ponedeljak.

Kompletan repertoar za period od 11. do 17. januara možete pogledati na sledećoj fotografiji:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

7 + 11 =