У биоскопу „Моравица”: Сутра „Егзорцизам”, у недељу „Грозан Ја”

Друштво Култура

Овонедељни репертоар Биоскопа „Моравица” и даље садржи филмове који се тренутно налазе у жижи интересовања, али доноси и једну премијеру – цртани филм Грозан Ја 4 3Д”, као и најновији филм Егзорцизам” у коме насловну улогу тумачи глумац Расел Кроу.

Радња филма „Езгорцизам” доноси нам причу о проблематичном глумцу Ентони Милеру, кога тумачи Расел Кроу, који почиње да губи контролу над своји животом током снимања хорор филма. Већ оптерећен сопственим демонима, суочава се са додатним изазовима док улази дубље у улогу. Његова емоционална нестабилност и унутрашња борба постају очигледне док се одвија снимање филма. У исто време, његова отуђена кћи почиње да осећа забринутост. Поставља себи питање да ли је њен отац поново под утицајем својих прошлих зависности или иза његове нестабилности стоји нешто дубље и мрачније.

Филм „Езгорцизам” биће приказан у четвртак од 18 часова и 30 минута, а такође и у уторак, 25. јуна, од 20 часова и 30 минута.

 

Публику у Сокобањи ове недеље, 23. јуна, очекује и премијера најновијег филма из саге „Грозан Ја”. Прошло је седам година од последњег „Грозан Ја” филма. Омиљени светски суперзликовац Гру, који је постао агент Лиге против зликоваца, враћа се у узбудљиву, смелу, нову еру хаоса Малаца у Илуминејшновом филму „Грозан Ја 4”. Гру се суочава са новим непријатељем Максимом ле Малом и његовом фаталном девојком Валентином.

„Грозан Ја 4” биће приказан у термину од 18 часова и 30 минута, а репризно ће бити приказан у уторак у истом термину.

На овонедељном репертоару биоскопа „Моравица” увршетени су и даље светски хитови „Посматрачи” и „Лоши момци: Све или ништа. За најмлађу публику и ове недеље биће приказани филмови „Гарфилд 3Д” и „У мојој глави 2 3Д”.

Према плану и програму рада биоскопа „Моравица” нерадани дани су петак (21. јун) и понедељак (24. јун).

Комплетан репертоар за период од 20. до 26. јуна можете погледати на следећој фотографији:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

3 × three =