Tokom praznika zatvoren deo puta ka Ozrenu

Društvo

Odlukom Štaba za vanredne situacije opštine Sokobanja, u periodu od 19 časova 30. aprila do 19 časova 2. maja ove godine biće obustavljen saobraćaj za sve osim za službena vozila i službeno terenska vozila zdravstvenih ustanova, policije, sektora za vanredne situacije, javnih preduzeća i ustanova sa teritorije opštine Sokobanja, opštinske uprave opštine Sokobanja, autobusa sa redovnim linijama, vozila građana koji žive u naselju Ozren, vozila sa dozvolom upravljača puta, taksi vozila i vozila lica koja imaju zakazan pregled u Specijalnoj bolnici „Ozren” ili im je potrebna hitna medicinska pomoć.

Zabrana će važiti za deo puta od skretanja „kod ogledala” (državni put II A reda broj 218), preko naselja Ozren do ulaza u Specijalnu bolnicu „Ozren”.

Pored saobraćajne signalizacije organizovaće se dežurstvo radnika upravljača puta( JP „Zelenilo Sokobanja”), za sve vreme trajanja zabrane.

U periodu ograničenja saobraćaja, za sve koji ne poštuju saobraćajnu signalizaciju, biće izrečene mandatne kazne od strane pripadnika policije, koji su uključeni u sprovođenje naredbe.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

18 − 14 =