Током празника затворен део пута ка Озрену

Друштво

Одлуком Штаба за ванредне ситуације општине Сокобања, у периоду од 19 часова 30. априла до 19 часова 2. маја ове године биће обустављен саобраћај за све осим за службена возила и службено теренска возила здравствених установа, полиције, сектора за ванредне ситуације, јавних предузећа и установа са територије општине Сокобања, општинске управе општине Сокобања, аутобуса са редовним линијама, возила грађана који живе у насељу Озрен, возила са дозволом управљача пута, такси возила и возила лица која имају заказан преглед у Специјалној болници „Озрен” или им је потребна хитна медицинска помоћ.

Забрана ће важити за део пута од скретања „код огледала” (државни пут II А реда број 218), преко насеља Озрен до улаза у Специјалну болницу „Озрен”.

Поред саобраћајне сигнализације организоваће се дежурство радника управљача пута( ЈП „Зеленило Сокобања”), за све време трајања забране.

У периоду ограничења саобраћаја, за све који не поштују саобраћајну сигнализацију, биће изречене мандатне казне од стране припадника полиције, који су укључени у спровођење наредбе.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

19 + eleven =