Pesnici

Удружење књижевника „Стојан Живадиновић” испред музеја

Друштво Култура

У оквиру Бањског културног лета чланови Удружења књижевника „Стојан Живадиновић” Сокобања заједно са својим гостима одржали су веома успешно књижевно вече за госте и посетиоце Сокобање у атријуму испред Народног музеја. У програму су учестовали: Милош Вељковић, Хранимир Милојковић, Љубиша Вељковић, Ана Мијајловић, Силвана Миљковић, Иван Николић, Милица Милошевић, Стефан Ђорђевић и Сашка Станисављевић.

На позив Удружења гостовали су следећи песници: Бранко Ћировић-Ћиро и Боривоје Видојковић из Ћићевца, Нађа Бранков из Вршца, Сабах Ал Зубеиди из Ирака, Надица Илић из Београда, Власта Ценић из Дољевца и Борисав Бора Благојевић из Ћуприје. У музичком делу програма учествовали су : гајдаш Живко Стојиљковић из Грачанице, Зоран Ристић, фрула и вокални солисти Милица Милошевић, Јана Милетић и Бранкица Милановић.

Специјални млади гости Удружења били су Тања Радивојевић из Смедеревске Паланке и рецитатор Слободан Крпучин из Зрењанина. Програм су наизменично водили Сашка Станисављевић и Хранимир Милојковић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

three × five =