Srećan vam put u dalji život naši dragoceni mali ljudi

Društvo

Letnja pozornica „Vreloˮ juče je bila najlepša, najradosnija, najšarenija, najraspevanija i najrazigranija jer su predškolci PU „Buckoˮ za svoje roditelje, bake i deke izveli predstavu koju su zajedno sa vaspitačima pripremili za kraj školske godine. Završna priredba je tradicija, ali prvi put su i svi meštani koji su želeli imali priliku da uživaju u priredbi „buckićaˮ, koji će od septembra postati prvaci.

Predškolce uz najlepše želje, ali i sve prisutne, pozdravio je Dušan Mijajlović direktor PU „Buckoˮ.

– Izuzetno smo srećni i ponosni što ste bili deo naše uspomene i što smo imali tu privilegiju da budemo deo vašeg odrastanja. Neka vam dalji putevi budu još otvoreniji i još sunčaniji nego do sada, a vi samo ostanite ono što već jeste, radoznala i dobra deca pa će vam se sva vrata sama otvarati. Srećan vam put u dalji život dragi naši, dragoceni mali ljudi – rekao je Mijajlović.

Buckići

Direktor sokobanjske predškolske ustanove se ovom prilikom zahvalio i svim roditeljima na podršci, razumevanju i saradnji tokom proteklih godina i istakao da će ova obrazovna ustanova i nadalje da brine i ulaže u najmlađe jer se na taj način ulaže i u budućnost svih nas.
Vaspitačica Emilija Zdravković je istakla da je svaki ovakav rastanak izuzetno emotivan, jer neki od predškolaca su u vrtiću od svoje druge godine, tako da to ne pada lako ni deci ni vaspitačima.

Obavezni pripremni predškolski program traje do 24. juna. Nakon toga roditelji imaju mogućnost da odluče da li će ispisati decu ili će pohađati predškolsku ustanovu do polaska u školu.

Buckići

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

1 × two =